MEVLANA CELALEDDİN RUMİ İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Hayatın her alanının , kritik ve analitiğini yapıp , geleceğe yön verecek nesiller için , tercih edilen okullar arasında , birinci olmak.

Misyon: Milli Eğitim sistemin de , modern çağın imkanlarını kullanarak , tüm paydaşlarımıza uygun eğitim- öğretim ortamı sunarak, milli ve manevi değerlerine bağlı ve sahip çıkan, davranışlarıyla çevresine örnek olan, lider vasıflı, kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri nisbetinde mesleki ve akademik alana yönelen bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 09:00 BAŞLAMA 15:15 BİTİŞ
Isınma: yok
Servis Bilgisi: YOK
Taban-Tavan Puan Bilgileri: YOK
Okulun Sınav Başarı Durumu: YOK
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: YOK

WEB - https://mevlanacelaleddinrumiiho.meb.k12.tr

Adres - MEVLANA MAH. 1773/1 SK. NO 2/1 BORNOVA / İZMİR

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - OKULUMUZUN KENDİ BİNASI OLMAYIP, TÜLAY AKTAŞ İŞİTME ENGELLİLER BİNASINDA EĞİTİM ÖĞRETİM FALİYETİNİ SÜRDÜRMEKTEDİR.

Adres - MEVLANA MAH. 1773/1 SK. NO 2/1 BORNOVA / İZMİR

Ulaşım 268 NUMARALI MEVLANA MAHALLESİ BELEDİYE OTOBÜSÜ İLE BORNOVA METRO DURAĞINA ULAŞILMAKTA.TÜLAY AKTAŞ İŞİTME ENGELLİLER OKULUNDA İNİP 500 METRE YÜRÜYEREK OKULA ULAŞILIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 12 KM İL MERKEZİNE , 4 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIKTA.